Moms: Hvad det er og hvordan det er pålagt?

Moms er en skat, der er placeret på indkøb af varer eller tjenesteydelser. Den føderale regering har ikke en national moms. Kvalificerende produkter eller tjenesteydelser er kun skattepligtige af en bestemt stat.
Hver stat har evnen til at gennemtvinge deres egne salg skatteprocent. På nuværende tidspunkt er Oregon, New Hampshire, Montana, Hawaii og Delaware de eneste stater, der ikke pålægger en stats salgsskat. Det er muligt for forskellige amter inde i disse medlemsstater at indføre deres egen lokal omsætningsafgift. Den lokal omsætningsafgift generelt afhænger af lokale lovgivere og skatteyderne præferencer. Stater, der pålægger en stats salgsskat tillader også enkelte amter til at indføre en supplerende lokal omsætningsafgift. Kombinationen af en lokal omsætningsafgift og en stats salgsskat er den samlede moms shoppere løn når du køber afgiftspligtige varer.
Ud over at indføre deres egen stats salgsskat, har hver stat mulighed for at tillade skattemæssige undtagelser på visse varer. Hver stat vil variere; men det er ikke ualmindeligt for visse fødevarer og medicin skal udelukkes fra en stats salgsskat. Der er også mange stater, der regelmæssigt tilbyder salg skattelettelser for en periode. New York, for eksempel, har generelt en periode på en uge, at tøj er udelukket fra stats salgsskat. Denne uge opstår typisk før børn gå tilbage til skole; Derfor, det giver mange forældre og andre skatteydere meget når køber tilbage til skole eller arbejde tøj. Mens en stat kan pålægge en tilstand skat pause har hver lokale county mulighed for at gøre det også. En pause fra både lokale og statslige skatter opstår; Det er imidlertid helt valgfri og op til lovgiverne i et bestemt Amt.
Der er visse omstændigheder, når en person, der kan kraeves af deres stat at betale moms bliver omkring dermed. Disse situationer opstår oftest når en person rejser til et område, der ikke har en stats salgsskat, eller når varer købes over internettet. Fleste af online-forretning forhandlere vil pålægge statsskat, når en vare er købt over internettet; dog varer købt fra en lille online-forretning eller en online auktion site er generelt ikke beskattes. Disse typer af køb skal rapporteres på en selvangivelse til staten. Hver stat er tilbøjelige til at bruge en anden metode til at bestemme hvor meget moms, en person skal betale på varer eller services, som købes uden at blive beskattet. Det er også muligt for supplerende lokal skat der skal pålægges de varer, der blev købt uden for den medlemsstat eller det amt, at en person er bosat i.
Hvis en individuel rapporterer mængden af omsætningsafgift de skal betale med deres statens indtægter skatter, oplysninger vil blive beregnet sammen. Dette giver mulighed for mange individer for automatisk at anvende deres anslåede stat selvangivelse til mængden af penge, de skylder på enhver lokal eller påstå moms. Som med traditionelle skyldige skatter, pengebeløb skyldte på moms skal betales April 15 skat deadline. Enkeltpersoner kan indgive ansøgning om en deadline forlængelse; det anslåede beløb skyldigt skal dog stadig betales rettidigt. Personer, der ikke er i stand til at betale det skyldige beløb på moms er sent gebyrer og yderligere sanktioner.
Personer, der ikke rapporterer varer de købt uden at betale stat eller lokal omsætningsafgift sætter sig i fare for bøder og sanktioner. For at hindre dig selv af bøde af din tilstand, skatteyderne opfordres til at opbevare dokumentation af alle deres online og out-of-state Køb selvom moms var betalt. At holde dig organiseret og parat er den bedste måde at forhindre dig selv fra at blive revideret eller straffet af din delstatsregeringen.