Læger undskyldning – hvad Real og hvad ikke!

For folk, der ønsker at tage en pause fra deres slaveri på arbejdspladsen, ser de ofte på om en falske læge undskyldning er tilgængelig. Det betyder, at de ikke skal vælge at se et firma læge til at kontrollere, hvis de er lægeligt uegnet til arbejde eller ikke.

Disse falske læge undskyldninger er nu tilgængelige online. De er tilgængelige i form af elektroniske overførsler og de kan redigeres til personens behov for de rette omstændigheder. Men hvordan skal du vide, om disse falske læge undskyldninger er i stand til at passere ud som gyldig læge undskyldninger?

For det første bør disse falske læge noter har den medicinske firmalogo. Den medicinske firmalogo er en form for autoritet i forbifarten ud disse lægeerklæringer. Desuden er human ressource afdelinger af de forskellige virksomheder mere tilbøjelige til at godkende sådanne læge undskyldninger, hvis der er en velrenommeret logo bakke den.

For det andet bør disse falske læge undskyldninger har kontaktoplysninger på medicinske virksomheden, der har udstedt du denne læge note i første omgang. Disse kontaktoplysninger indeholder adressen på klinikken, navnet på den læge og kontaktnummeret på klinikken til at opfordre til verifikation.

For det tredje skal du skrive om din medicinske problem på den falske lægeerklæring. Den nemmeste medicinsk problem bør være i form af svær diarré og ubehag i maven. Dette er sandsynligvis den bedste grund, som vil få dig ud af muligheden for din superior beder dig om at vende tilbage til dit kontor til at færdiggøre nogle “let arbejde”. Hvis din superior er urimeligt, vil han eller hun bede dig at gå tilbage til arbejde, hvis din helbredstilstand er ikke “kritiske” nok. Hvis du siger at du har for at streg til toilettet hver par minutter, der er bare ingen grund for din superior bede dig tilbage til kontoret.

Har du nogensinde hørt om Health Insurance mobilitet og Accountability Act? Denne lov regulerer dine rettigheder til at holde din patientjournaler en hemmelighed. Derfor, en læge er ikke købedygtig røbe for meget i lægens undskyldning. Når du bruger en falsk lægeerklæring, skal du ikke skrive din medicinske historie på det. Hvis du gør, giver du dig selv væk-fordi en ægte læge vil aldrig gøre.

Til sidst, skal du først vide, hvilke oplysninger der er behov for en lægeerklæring, før du kan bruge den.