Den overvågningsansvarlige Killer ansøgning

Det plejede at være, at kun de største multinationale selskaber havde brug for en overvågningsansvarlig. I dag ville de fleste praksis, uanset størrelse, være klogt at opkræve en person inden for deres organisation med ansvar for at holde sig ajour og styring af overholdelse-processen.
Tag som eksempel europæisk arbejdsret, der er blevet indført i de sidste par år der har forandret af europæiske virksomheder. Små virksomheder især er at finde, en afslappet og uformel tilgang til beskæftigelse kan nu resultere i lovpligtige bøder, der ikke har nogen betydning for den enkelte virksomhed finansielle sundhed og kunne, uden så meget som en af din orlov, direkte resultere i lukningen af en virksomhed.
Små og mellemstore virksomheder ofte ikke har luksus at ansætte en fuldtids Compliance Officer og selvom større organisationer kan tillade sig en dedikeret person, de er at finde, at med overholdelse spørgsmål paddehatte den overvågningsansvarlige nu har et hold, en afdeling og hvis ikke allerede, hvor længe før overholdelse bliver en division?
Uanset størrelse kræver det første skridt i overholdelse for enhver organisation, der dem til at identificere de områder af overholdelse, der gælder for dem. Regler og bestemmelser, der indføres månedligt på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt plan, der dækker alt fra databeskyttelse og informationsfrihed, anti-penge hvidvaskning af til affald miljøkontrol, race relationer til sundhed og sikkerhed; uvidenhed er ingen forsvar der er et krav til de enkelte forretninger til at kende deres ansvar, og bøder for dem, der venter på at blive fortalt.
At have identificeret områder overholdelse behov selskabet derefter at forstå, hvad de skal gøre for at sikre, at de er i overensstemmelse. Er det tænkeligt, at med shear mængden af overholdelse spørgsmål at virksomheder, der kan vise en god tro indsats i overensstemmelse vil, selv når de falder kort, reducere risikoen for bøder.
Efter at have identificeret og forstået overholdelse spørgsmål den overvågningsansvarlige skal definere og gennemføre politik og formidle oplysninger i hele organisationen.
Det er vigtigt for den overvågningsansvarlige at de ikke uforvarende bliver virksomhedens patsy. Topledere er ikke utilbøjelig til at ignorere de interne notater, de modtager, rådgive dem om deres ansvar. Tilsynsforordnede skal levere deres beskeder op og ned corporate fødevarekæden og post at deres rådgivning og direktiver har modtaget og endnu vigtigere forstået.
Den overvågningsansvarlige har at undgå at blive selskab syndebuk. Dette sker ikke af sig selv, et salgsteam, der har en lang historie af succes, selv om en afslappet holdning til salg er ikke gonna frivilligt vedtage nye, og hvad de vil opfatte som restriktive, praksis uden kamp. «Jeg fik notatet», ‘Jeg ikke forstod det’, ‘Jeg troede, det betød noget andet’, ‘Jeg troede, det var eneste retningslinjer’ er tilbøjelige til at være stock svar, sammen med de en eller to gamle timere, som ikke synes overholdelse spørgsmål anvendt til dem. Det plejede at være et sikkert bet at skyde skylden, bebrejde overholdelse hurtigt finder sin plads.
Et værdifuldt værktøj i den overvågningsansvarlige værktøjskasse er online-undersøgelse og spørgeskema.
Online-undersøgelse kan levere en besked internt til enkelte; Det kan være informativ som en memo og uddannelsesmæssige ved at referere til detaljeret politik. Vigtigere kan det blive en værdifuld selvstændig registrering af post, der bekræfter, at oplysningerne er blevet korrekt formidlet og forstået.
En enkelt undersøgelse spørgsmål kan nå alle disse mål på samme tid.
Tage et eksempel:-
Er du klar over, at § 45 i virksomheder (revision og regnskab) Act 2003 pålægger en forpligtelse på direktører af visse virksomheder til at udarbejde erklæringer om virksomhedens overholdelse af de relevante forpligtelser? (Klik her for en oversigt over virksomhedens politik om overholdelse rapportering forpligtelser)
Ja
Nej
For de bestyrelsesmedlemmer, der ikke har læst politikken undersøgelsen vil give mulighed for at se virksomheden politik online (ved hjælp af et integreret live HTML-link). Bør direktører svare “Nej” den overvågningsansvarlige ved, hvem at målrette.
Undersøgelsen også registrerer lederens reaktion og flytter ansvaret fra den overvågningsansvarlige til de enkelte manager hvor ansvaret skal hvile i et selskab til at opfylde sine forpligtelser i overensstemmelse.
Ved hjælp af en online website såsom hvor flere undersøgelser kan forvaltes, let ændres, opdateret og igen udstedt med regelmæssige mellemrum på tværs af en organisation online undersøgelser kan være den overvågningsansvarlige killer ansøgning.
Gennem regelmæssig brug af online-undersøgelser den overvågningsansvarlige vil i førersædet, fører og ikke jagte overholdelse spørgsmål, ikke kun cirkulerer oplysninger på grundlag af én til én men også overvågning og registrering af bevidstheden i hele den organisation.
Den overvågningsansvarlige rolle er vanskelig, som en forælder at holde egensindige barn på lige og smalle, de fleste arbejdsgivere, endsige deres medarbejdere, ofte ikke helt forstår den sande konsekvens af deres, ofte uskyldige, mindre skønsbeføjelser. Tildele en overvågningsansvarlig er en start, men gør det muligt for dem at opfylde deres mandat vil være forskellen mellem et selskab er fuldt ud kompatibel og en, der risikerer lider under følgerne for at have lade overholdelse tage en bagsædet.